Η Μπάγερν απέκτησε τον Γκέτσε

Οι Βαυαροί έκαναν τη μεταγραφή της χρονιάς
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 12:18
UPD:14:36
EPA/BERND THISSEN

Ο μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάριο Γκέτσε, θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στη Μπάγερν Μονάχου.

A- A A+

Στην Μπάγερν Μονάχου θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο ο Μάριο Γκέτσε, καθώς η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» για τη μεταπήδηση του διεθνούς μέσου στο βαυαρικό συγκρότημα.

«Ο Μάριο Γκέτσε και ο σύμβουλός του πληροφόρησαν την Ντόρτμουντ πριν από λίγες ημέρες ότι ο Γκέτσε θα ήθελε να κάνει χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του και να μεταπηδήσει στην Μπάγερν Μονάχου την 1η Ιουλίου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Μπορούσια.

Τη μετακίνηση του 20χρονου άσου είχε αποκαλύψει από το πρωί η γερμανική εφημερίδα, που έγραψε ότι ο Γκέτσε έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπάγερν έως το 2016, δηλαδή ως τη χρονιά κατά την οποία έληγε το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ, κάνοντας χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης, η οποία ανερχόταν στα 37 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την «Bild» ο υπερταλαντούχος Γκέτσε, τον οποίο επίσης «ορέγονταν» κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, θα έχει αυξημένες ετήσιες αποδοχές στο Μόναχο, αφού θα πληρώνεται με ετησίως με 7 εκατομμύρια ευρώ έναντι των πέντε που εισέπραττε στην Ντόρτμουντ.

Λίγη ώρα αργότερα, μετά τη «διαρροή» του θέματος στην εφημερίδα και την επιβεβαίωσή του από την Ντόρτμουντ, η Μπάγερν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις