Μήνυμα ενότητας στον «ερυθρόλευκο» κόσμο από τον Β. Μαρινάκη

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 22:41
UPD:22:51
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά. Και νομίζω ότι είμαστε», σημείωσε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

A- A A+

Μήνυμα ενότητας στον κόσμο του Ολυμπιακού έστειλε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, επ΄ ευκαιρία της εκδήλωσης του Συνδέσμου Βετεράνων της πειραϊκής ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην οποία τιμήθηκαν μέλη των διοικήσεων του συλλόγου, νυν και πρώην. 

«Αυτό που έχουμε πετύχει σήμερα είναι μια υγιής ομάδα. Έχουμε τις Ακαδημίες μας, τους Νέους μας, με τους οποίους γίνεται μία πολύ καλή δουλειά και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά…», δήλωσε –μεταξύ άλλων- ο κ. Μαρινάκης.

«Από εκεί και πέρα, έχουμε χρόνο μπροστά μας το καλοκαίρι και να ενισχυθούμε περισσότερο και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη σεζόν. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά. Και νομίζω ότι είμαστε. Το βλέπετε και εδώ μέσα απόψε», πρόσθεσε.

«Η εικόνα είναι των 5.000.000 Ελλήνων, η μισή Ελλάδα που είναι Ολυμπιακοί και οι άλλοι μισοί στο εξωτερικό. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους εγώ θα δώσω το παν για να είναι υπερήφανοι, να είναι ευχαριστημένοι. Όπως σας έχω πει δεν χρειάζεται να λέμε τίποτα περισσότερο. Θα το πράξουμε με το παραπάνω στο γήπεδο».

Στις βραβεύσεις που ακολούθησαν, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τίμησαν τους Ζιοβάνι και Τζόρτζεβιτς, για να ακολουθήσει η ομάδα που κατάκτησε το φετινό πρωτάθλημα και η οποία εκπροσωπήθηκε από τους τέσσερις αρχηγούς της, δηλαδή τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Γιάννη Μανιάτη, Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοντέστο.

«Είναι τιμή να φοράμε τη φανέλα του Ολυμπιακού κι εσείς αποτελείτε τα πρότυπά μας, στα οποία θέλουμε να μοιάσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε υπερήφανους εσάς και όσους μας πιστεύουν», υπογράμμισε ο Παπαδόπουλος.

Βραβείο απονεμήθηκε και στον Μίτσελ, που ως διάδοχος του Λεονάρντο Ζαρντίμ οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος. Τον Ισπανό τεχνικό βράβευσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου των βετεράνων ποδοσφαιριστών, Γιώργος Δαρίβας.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση και για το βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ήμουν σε ένα σύλλογο (Ρεάλ Μαδρίτης), όπου ξεκίνησα από τα 12 και έφυγα στα 36, που ξέρει να αναγνωρίζει τέτοιες στιγμές. Γνωρίζω τι σημαίνει να είσαι μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, που έχει πολλούς τίτλους και τρόπαια», δήλωσε συγκινημένος ο Μίτσελ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις