Η φιέστα του Θρύλου

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 22:44
UPD:22/04/2013 18:57
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Το 4ο αστέρι έραψε από σήμερα στην »«ερυθρόλευκη» φανέλα ο Ολυμπιακός, που σε μια λαμπρή γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» πανηγύρισε το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Οι 25.000 φίλοι της ομάδας ταξίδεψαν νοερά στο παρελθόν, βλέποντας από τα μάτριξ του φαληρικού σταδίου σπάνια στιγμιότυπα από τους «θρύλους» του Θρύλου. Η αναδρομή περιλάμβανε τη διαδρομή από τον από τον Ηλία Ρωσίδη ως τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και από τον Γιάννη Γκαϊτατζή ως τον Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, από τον πρώτο τίτλο της πειραϊκής ομάδας το 1931 έως τον 40ό απόψε.

ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τα 39 Κύπελλα είχαν παραταχθεί στη σειρά για να υποδεχθούν τους παίκτες που πρόσθεσαν το τεσσαρακοστό. Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ και Πάντελιτς ανέβηκαν στο βάθρο και μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, σήκωσαν το Κύπελλο του πρωταθλητή στον πειραϊκό ουρανό, που φωτίστηκε από τα δεκάδες βεγγαλικά και «σείστηκε» από την αποθέωση του κόσμου.

Το τρόπαιο, που παρέδωσε στους πρωταθλητές ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, πέρασε από χέρι σε χέρι απ' όλους τους ποδοσφαιριστές, που ολοκλήρωσαν μια ευτυχισμένη γι΄ αυτούς και τους φίλους της ομάδας βραδιάς με το γύρο του θριάμβου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις