Ο Ζιοβάνι παρουσίασε τη βιογραφία του

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 19:13
UPD:19:59
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα. (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η επίσημη παρουσίαση της βιογραφίας του Ζιοβάνι στο ελληνικό κοινό έγινε σήμερα, παρουσία πλήθους φίλων και πρώην συμπαικτών του, αλλά και παραγόντων του Ολυμπιακού, όπως οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιώργος Λούβαρης, Γιώργος Γλου και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσσος των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε συγκινημένος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα («δεύτερο σπίτι μου» τη χαρακτήρισε). 

«Είναι μια πολύ συγκινητική ημέρα για μένα. Από την αρχή της καριέρας μου δεν είχα σκοπό να γίνω ένας τρομερός παίκτης, αλλά να είμαι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήμουν καλός με τους ανθρώπους και που θα αποκτούσε φίλους. Σήμερα αυτό το βλέπω και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο σωστό μέρος και που συνέχισα τη ζωή μου εδώ», δήλωσε ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα.

«Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ο Θεός ήταν πολύ καλός μαζί μας γιατί μας έστειλε κοντά μας καλούς ανθρώπους. Είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν θέλω να δείχνω τη ζωή μου, αλλά αυτή είναι μια χώρα που με φιλοξένησε και με έκανε να αισθανθώ σαν το σπίτι μου. Με το βιβλίο μου θα ανακαλύψουν λίγα περισσότερα για το πρόσωπό μου», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς επισήμανε ότι «το να είσαι συμπαίκτης με τον Ζιοβάνι ήταν πολύ δύσκολο. Μετά το Ζιοβάνι υπάρχει μεγάλο κενό, όσον αφορά τη συνεργασία με άλλους ποδοσφαιριστές. Την προσωπικότητα και την αγάπη που είχε για τη μπάλα δεν την έχω συναντήσει πουθενά. Τον ευχαριστώ που ήταν συμπαίκτης μας».

Ο Πέτρος Κόκκαλης, από την πλευρά του, συμπλήρωσε: «Τον ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά του. Δεν τον ήξερα, αλλά εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα στο αεροδρόμιο και μετά στο γήπεδο. Όταν έπαιζε ο Ζιοβάνι, πήγαινα και παρακολουθούσα τους αγώνες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις