Πήρε βαθμό, έμεινε στη Σούπερ Λίγκα ο Άρης

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 20:53
UPD:21:12
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Φάση από τον αγώνα

A- A A+

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Άρη στα Πηγάδια, που βρήκε την ακριτική ομάδα να μένει στο 0-0 με το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και τους «κίτρινους» να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Παρουσία περίπου 1.000 φίλων του, ο προερχόμενος από το εντυπωσιακό 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, Άρης, ξεκίνησε «ορεξάτος» και πίεσε την Ξάνθη, χωρίς πάντως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση έως το 24΄, όταν ο Γιαννιώτας σύγκλινε από το αριστερά προς το κέντρο της αντίπαλης περιοχής και έπιασε ένα καλό σουτ, που έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ζαρόπουλου.

Ένα νέο σουτ του Τάτου στο 32΄ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, για να ολοκληρωθεί το μετριότατο πρώτο ημίχρονο με ακόμη ένα άστοχο σουτ του Γιαννιώτα, στο 42ο λεπτό.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ανέβασε την απόδοσή της χάνοντας καλή ευκαιρία στο 58΄, όταν ο Σμιθ σέντραρε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ράνο αλλά αυτός την έστειλε άουτ. Οι «κίτρινοι» απάντησαν στο 61΄ με τον Τάτο να πασάρει στον Διαμαντάκο, αλλά η προσπάθεια του νεαρού επιθετικού μέσα από την περιοχή ήταν άστοχη, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις