Ξάνθη: Αποχωρεί ο Ουζουνίδης

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 21:49
UPD:22/04/2013 00:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε τη σεζόν στην ακριτική ομάδα, για να παραιτηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 ύστερα από την ήττα με τον ΠΑΟΚ, την 4η αγωνιστική και να επιστρέψει εκ νέου ύστερα από δυόμισι μήνες (4 Δεκεμβρίου) για να αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου!

A- A A+

Μια θέση στα… ρεκόρ Γκίνες θα μπορούσε να διεκδικήσει η σχέση ανάμεσα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και την Ξάνθη, ενδεχομένως δε να εμπνεύσει και κάποιο σεναριογράφο.

Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί εκ νέου στο τέλος της περιόδου από την ακριτική ομάδα, όπως γνωστοποίησε με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, μετά το πέρας της αποψινής αναμέτρησης με τον Άρη.

«Στο τέλος Μαρτίου βρέθηκα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να συζητήσουμε την επόμενη μέρα. Ο Ουζουνίδης εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Ως εκ τούτου δεν υπήρχε θέμα συζήτησης. Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχω να πω τα καλύτερα και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Του εύχομαι όπως κι όλοι εμείς εδώ στην Ξάνθη κάθε επιτυχία», ήταν η δήλωση του κ. Πανόπουλου.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε τη σεζόν στην ακριτική ομάδα, για να παραιτηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 ύστερα από την ήττα με τον ΠΑΟΚ, την 4η αγωνιστική και να επιστρέψει εκ νέου ύστερα από δυόμισι μήνες (4 Δεκεμβρίου) για να αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου!

Στη δεύτερη θητεία του Ουζουνίδη ο σύλλογος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, πήρε μεγάλες νίκες όπως για παράδειγμα στην Τούμπα και το ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και διεκδίκησε σχεδόν μέχρι τέλους την είσοδό του στα πλέι οφ και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις