Υποβιβάστηκε στο... 93΄

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 20:54
UPD:21:23
ICON PRESS

Ο Ρότζερ Γκερέιρο με δάκρυα στα μάτια μετά τη λήξη του αγώνα

A- A A+

Το γκολ του Γιαννούλη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σήμανε, ουσιαστικά, τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Β΄ Εθνική, καθώς η ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 1-0 άφησε την ιστορική ομάδα καθηλωμένη στους 30 βαθμούς, κι ενώ εκκρεμεί η τύχη του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Η Ένωση ξεκίνησε πολύ δυνατά για να μη δώσει την ευκαιρία στους γηπεδούχους να της δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις και κατόρθωσε, σχετικά εύκολα, να κρατά μακριά από την εστία της τους κινδύνους.

Οι παίκτες του Δέλλα προσπάθησαν ταυτόχρονα να κάνουν και παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία πάντως κι έτσι το πρώτο 45λεπτο χαρακτηρίστηκε από μετριότητα, αφού οι ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν σε μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου.

YOUTUBE/AEK1924GR

Οι δηλώσεις του Τρ. Δελλα

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δύο καλές στιγμές στο 30΄ και το 35΄, με τον Πετρόπουλο να πλασάρει πάνω από το δοκάρι στην πρώτη εξ αυτών και τον Βλάχο να σουτάρει ελάχιστα άουτ στη δεύτερη, ενώ ο Ατρόμητος είχε τη μοναδική ευκαιρία του στο 38΄,όταν η προσπάθεια (σουτ) του Μπρίτο αποκρούστηκε από τον Αραμπατζή.

Στο 51΄ οι γηπεδούχοι είχαν σπάνια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν στην «τρύπα» του Σουμπίνιο ο Ναπολεόνι βγήκε απέναντι στον Αραμπατζή, που γλίτωσε την ομάδα του αποκρούοντας το πλασέ του Ιταλού επιθετικού.

Ο αγώνας κύλησε αμφίρροπος ως το 78ο λεπτό, όταν ο Καραμάνος έφυγε στην αντεπίθεση αλλά αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Καραγκούνη που περίμενε την μπάλα, προτίμησε να σουτάρει άστοχα, όμως στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ όλη η ΑΕΚ ήταν μπροστά για το γκολ που θα συντηρούσε ζωντανές τις ελπίδες της ενόψει της έφεσης, ο Γιαννούλης «σκότωσε» τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι υποβιβάζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις