Χρ. Σταϊκούρας: Οριστική συμφωνία έως τη Δευτέρα το βράδυ

Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 18:58
UPD:18:58
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για «την πρόβλεψη για αποχωρήσεις 15.000 δημοσίων υπαλλήλων με διάφορους τρόπους και την ισόποση, δηλαδή 15.000 προσλήψεων στο δημόσιο με αξιοκρατία νέων παιδιών».

A- A A+

Την εκτίμηση ότι μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, που ήταν επίσης παρών στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για «την πρόβλεψη για αποχωρήσεις 15.000 δημοσίων υπαλλήλων με διάφορους τρόπους και την ισόποση, δηλαδή 15.000 προσλήψεων στο δημόσιο με αξιοκρατία νέων παιδιών».

Ο κ. Σταϊκούρας ενημέρωσε επίσης τον Πρωθυπουργό και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ «για τον τρόπο με τον οποίο καλύψαμε το δημοσιονομικό κενό, για τις ρυθμίσεις δανείων και οφειλών, φορολογικών και ασφαλιστικών, για τη μείωση της φορολόγησης ακίνητης περιουσίας».
 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή