Για το 2-0 ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 02:02
UPD:02:02
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας δίνει οδηγίες στους παίκτες του. Στόχος των «ερυθρολεύκων» στο σημερινό ματς είναι να διατηρήσουν την πολύ καλή περιφερειακή άμυνα του πρώτου αγώνα και το πάθος που έβγαλαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

A- A A+

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του επί της Αναντολού Εφές, που θα τον φέρει «αγκαλιά» με την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του Λονδίνου, θα επιδιώξει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός (21:45, ΕΤ1), στο πλαίσιο του 2ου αγώνα των δύο ομάδων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.


Χωρίς να είναι καλός επιθετικά, αλλά με «γρανιτένια»  άμυνα, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 επί των Τούρκων το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ωστόσο, θα χρειαστεί να δώσει συνέχεια στις νίκες του, έτσι ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Η προετοιμασία των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και άπαντες τέθηκαν στη διάθεση του Έλληνα προπονητή για τη δεύτερη μέσα σε 48 ώρες «ελληνοτουρκική μάχη».

Στόχος των «ερυθρολεύκων» στο σημερινό ματς είναι να διατηρήσουν την πολύ καλή περιφερειακή άμυνα του πρώτου αγώνα, που «εγκλώβισε» τα «πιστόλια» της Εφές, Φάρμαρ και Βούγιατσιτς, όπως επίσης και το πάθος που έβγαλαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ελληνική ομάδα επίσης θα χρειαστεί έναν καλύτερο Σπανούλη από αυτόν του προχθεσινού ματς (9π.), όπως επίσης και να βελτιωθεί στον τομέα των ελεύθερων βολών, προκειμένου να αποφύγει το 10/18 που είχε από τη γραμμή των φάουλ στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις