Μίτσελ: «Υποχρεωμένοι να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 19:47
UPD:19:50
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

A- A A+

Την πρώτη… γεύση θέλει να πάρει από το ελληνικό clasico ο Μίτσελ, ο οποίος με δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση της NOVA δήλωσε ανυπόμονος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

«Έχω καταλάβει πως υπάρχει μια διαφορετική ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον Παναθηναϊκό με βάση τη θέση του στη βαθμολογία. Πρέπει να τον κοιτάμε σαν ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο, γνωρίζοντας πως υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και έχθρα ανάμεσα στις δύο ομάδες», υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας επηρεάζει η βαθμολογική διαφορά, γιατί αυτό θα σήμαινε πως αυτόματα θα κερδίζαμε το παιχνίδι, όμως αυτό δεν ισχύει. Για τους αντιπάλους μας είναι μια ευκαιρία για να σώσουν τη χρονιά, κατά κάποιο τρόπο. Για μας είναι μία υποχρέωση να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί είμαστε Ολυμπιακός και εκείνοι Παναθηναϊκός. Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με τον μέγιστο σεβασμό και χωρίς να υποτιμούμε τον αντίπαλό μας», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο Μίτσελ «περπατώντας στο δρόμο ο κόσμος μού κάνει χειρονομίες πόσα γκολ θέλουν να βάλουμε στον Παναθηναϊκό, όμως εγώ δεν το βλέπω έτσι. Θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και μετά θα δούμε με πόσα γκολ διαφορά θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ΄΄εχθρός΄΄ και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με σεβασμό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις