Αιωνόβια γενέθλια με φιλανθρωπική διάθεση

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 10:29

Το διήμερο των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου, με την παρουσία του μεγάλου δημιουργού Αλέκου Φασιανού.

A- A A+

Γιορτάζοντας τα 138 χρόνια από την ίδρυσή του, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος συνεχίζει τη μεγάλη του παράδοση στη φιλανθρωπία με το Open House, που διοργανώνεται αποκλειστικά από τους μαθητές γυμνασίου / λυκείου Pierce και περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις.

Το διήμερο των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου, με την παρουσία του μεγάλου δημιουργού Αλέκου Φασιανού που θα συνομιλήσει με μαθητές, τη συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου με τη χορωδία και την ορχήστρα των μαθητών του Pierce και τραγούδια βασισμένα σε μελοποιημένη ποίηση και την αναβίωση – μετά από δεκαετίες - του ιστορικού bazaar του Pierce, το οποίο έχουν αναλάβει οι απόφοιτες άλλων δεκαετιών.

Αποτελώντας σημαντική ευκαιρία για να επιδείξουν και να αναδείξουν τα ταλέντα τους οι μαθητές,  το Open House περιλαμβάνει, επίσης, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά, σεμινάρια γευσιγνωσίας, διαγωνισμό ταλέντων, συζητήσεις με κορυφαίες προσωπικότητες και debate, αθλητικούς αγώνες, παιχνίδια ευφυΐας και γνώσης, μαγειρική και πολλά άλλα.

Όλα τα έσοδα από τo bazaar, τα εισιτήρια και τη λαχειοφόρο θα διατεθούν για την ενίσχυση των Ιδρυμάτων «Χαμόγελο του παιδιού» και «Μέλισσα», αλλά και για την ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών του Κολλεγίου, μέσω του οποίου δίνονται ευκαιρίες εκπαίδευσης σε μαθητές που αρίστευσαν και μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Πληροφορίες

Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Γραβιάς 6 - Αγία Παρασκευή, τηλ.: 210 60089800 - εσωτερικό 1136. Τιμές εισιτηρίων: Παρασκευή 12 Απριλίου: συναυλία Γεράσιμου Ανδρεάτου – Χορωδίας Pierce, στις 20.00, με δεκάδες επιμέρους εκδηλώσεις: 10 ευρώ, Σάββατο 13 Απριλίου: 5 ευρώ.

 

Προτεινόμενα για εσάς