Γιουρόπα Λιγκ: «Μάχες» σε Βασιλεία και Ρώμη

Προβάδισμα οι Ελβετοί, έτοιμοι για «πόλεμο» οι «λατσιάλι»
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 12:16
UPD:12:36
REUTERS/DYLAN MARTINEZ

Απόψε κλείνει η αυλαία στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ με τη συνάντηση της Ελβετίας ανάμεσα στη Βασιλεία και την Τότεναμ να ξεχωρίζει. Στη φωτογραφία οι παίκτες της Τότεναμ.

A- A A+

Απόψε κλείνει η αυλαία στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης, με τη συνάντηση της Ελβετίας ανάμεσα στη Βασιλεία και την Τότεναμ να ξεχωρίζει.

Πρόκειται για το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς μετά το 2-2 στο Λονδίνο και παρά το θεωρητικό πλεονέκτημα που έχουν οι γηπεδούχοι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, παρά το ότι οι «Πετεινοί» δεν θα έχουν τη μεγάλη βοήθεια του καλύτερου παίκτη τους, του Γκάρεθ Μπέιλ (τραυματίας). 

Στη Μόσχα, η Ρούμπιν Καζάν θα υποδεχθεί την Τσέλσι στη ρεβάνς της ήττας της με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αποτέλεσμα που δεν της δίνει και πολλές ελπίδες απέναντι στην έμπειρη αντίπαλό της, αλλά ας μη λησμονηθεί ότι οι Ρώσοι απέκλεισαν την κάτοχο του τίτλου, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο κεκλεισμένων των θυρών «Ολίμπικο» η Λάτσιο θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε, στη ρεβάνς της ήττας (0-2) που υπέστη στην Κωνσταντινούπολη και αναμένεται μεγάλη μάχη, καθώς οι Ιταλοί, που θα παίξουν χωρίς τους Μάουρι, Κονκό και Ντίας, αναμένεται να πιέσουν πολύ τους Τούρκους για την ανατροπή.

Στην τελευταία αναμέτρηση, η Νιούκαστλ θα υποδεχθεί την Μπενφίκα από την οποία ηττήθηκε με 1-3 στο «Ντα Λουθ». Οι «ανθρακωρύχοι» έχουν δύσκολο έργο, καθώς η πρωτοπόρος του πορτογαλικού πρωταθλήματος είναι από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και πολύ ικανή επιθετικά, ενώ θα έχουν και πολλές απουσίες μιας και οι Μπεν Αρφά, Σαντόν, Περτς, Κολοτσίνι, Ντεμπισί και Τιοτέ δεν είναι διαθέσιμοι.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 22:05, εκτός εκείνου της Μόσχας που θα αρχίσει στις 19:00.

Το πρόγραμμα:

  • Ρούμπιν Καζάν-Τσέλσι
  • Βασιλεία-Τότεναμ
  • Λάτσιο-Φενερμπαχτσέ
  • Νιούκαστλ-Μπενφίκα

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις