Αμφίρροποι οι προημιτελικοί, τα φώτα στο Λονδίνο

Σε Αγγλία και Πορτογαλία τα πιο σημαντικά παιχνίδια των «8»
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 09:50
REUTERS/SUZANNE PLUNKETT

Προπόνηση της Τσέλσι ενόψει του αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν.

A- A A+

Με τη διεξαγωγή των πρώτων προημιτελικών αγώνων θα συνεχιστεί απόψε το Γιουρόπα Λιγκ, με τις τέσσερις αναμετρήσεις να αναμένονται αμφίρροπες και χωρίς αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Ρούμπιν Καζάν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόκριση στα ημιτελικά του αγγλικού Κυπέλλου.

Η έξοδος από το Τσάμπιονς Λιγκ υποχρεώνει τους «μπλε» να διεκδικήσουν τον τίτλο στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά οι Ρώσοι δεν αστειεύονται όπως απέδειξαν αποκλείοντας κατά σειρά δύο ισπανικές ομάδες, μεταξύ των οποίων την κάτοχο του Κυπέλλου Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το Λονδίνο θα φιλοξενήσει απόψε και δεύτερο αγώνα, καθώς η Τότεναμ υποδέχεται τη Βασιλεία που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, ενώ οι «πετεινοί» προκρίθηκαν με την «ψυχή στο στόμα» επί της Ίντερ, χάνοντας με 4-1.

Εξίσου παρακινδυνευμένες είναι οι προβλέψει και στο ζεύγος Μπενφίκα-Νιούκαστλ, με τους Λουζιτανούς πάντως να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω ποιότητας, αλλά τους «ανθρακωρύχους» να αποτελούν πάντοτε δύσκολο πρόβλημα  για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στην Τουρκία, τέλος, η Φενερμπαχτσέ θα φιλοξενήσει την Λάτσιο, στο δυναμικό της οποίας ανήκει ο μέχρι τώρα πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης (Κότζακ). Όλες οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 22:05, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 11 Απριλίου.

Το πρόγραμμα:

  • Τσέλσι-Ρούμπιν Καζάν
  • Τότεναμ-Βασιλεία
  • Φενέρμπαχτσε-Λάτσιο
  • Μπενφίκα-Νιούκαστλ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις