Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι θέλουν να συσκοτίσουν πτυχές της λίστας Λαγκάρντ

«Ο Ευ. Βενιζέλος πρέπει να ελεγχθεί για ποινικές ευθύνες»
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 19:53
UPD:20:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

A- A A+

Για «αμετανόητη σύμπραξη» μελών της Προανακριτικής Επιτροπής προκειμένου να υποθάλψουν πρόσωπα που έχουν ευθύνη και να συσκοτίσουν πτυχές της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Σκάι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην Επιτροπή για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και όχι για να αποκαλυφθεί ένα μόνο μέρος της, αλλά και για να αποδοθούν οι ευθύνες όπου κι αν ανήκουν», επισήμανε η βουλευτής, τονίζοντας ότι «κάποιοι άλλοι κάνουν πολιτική και επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης για να υποθάλψουν πρόσωπα που έχουν ευθύνη».

Η κ. Κωνσταντοπούλου έβαλε συγκεκριμένα κατά του προέδρου της Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκη, αλλά και κατά των Αδ. Γεωργιάδη, Μ. Βαρβιτσιώτη και Π. Ρήγα, κατηγορώντας τους ότι στη διάρκεια της χθεσινής κατάθεσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να «προστατέψουν» τον κ. Βενιζέλο.

Χαρακτήρισε επίσης «τεχνητό» το φραστικό επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, καταλογίζοντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι «διαχειρίστηκε την ένταση με τέτοιο τρόπο που οδήγησε σε αυτή την έκρηξη».

Υποστήριξε επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος πρέπει να ελεγχθεί για ποινικές ευθύνες στην υπόθεση, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «παρέλαβε και εκτυπώσεις της λίστας Λαγκάρντ που αγνοούνται», ενώ τον κατηγόρησε ότι επέλεξε να εμφανιστεί χθες στην Προανακριτική και να κάνει «χυδαίες και σεξιστικού περιεχομένου προκλήσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή