Όλα «μηδέν» στη Λιβαδειά

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 19:15
UPD:19:15
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES
A- A A+

Με «λευκή» ισοπαλία και χωρίς τίποτα το αξιομνημόνευτο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λιβαδειάς ανάμεσα στο Λεβαδειακό και την ΑΕΚ, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση, καθώς ο διαιτητής Βοσκάκης περίμενε πρώτα να εκκενωθεί ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου από οπαδούς της Ένωσης.

Ύστερα από ένα αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ. Αυτό συνέβη στο 16΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Πόι ο Χοσέμι σηκώθηκε ψηλότερα από όλους αλλά η δυνατή κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Στο 20΄ οι «πράσινοι» είχαν νέα καλή στιγμή, όταν από λάθος του Μπουγαΐδη και πάσα του Πόι ο Βασιλείου βρέθηκε σε εξαιρετική θέση αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο. Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν στο 25΄, με το απευθείας φάουλ του Ανάκογλου να αποκρούει σωτήρια ο Κυριακίδης και στο 44΄, όταν στη σέντρα του Τσουκαλά η κεφαλιά του Κουτρουμπή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 49΄ και σε σέντρα του Πόι ο Κωνσταντόπουλος δεν συγκράτησε την μπάλα, αλλά η παρέμβαση του Τσουμάγκα προ του Ροτζέριο απέτρεψε το γκολ. Σταδιακά η Ένωση κυριάρχησε και πάλι, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία της και ήλεγξε το ρυθμό και την κυκλοφορία, αλλά από φάσεις σχεδόν τίποτα καθώς απόντος του Γκερέιρο δεν υπάρχει παίκτης με ανάλογη ποιότητα στη δημιουργία.

Στο 68΄ ο Φούντας βρέθηκε σε επίκαιρη θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν πολύ άστοχο, ενώ στο 71΄ και σε φάουλ του Ρίκκα ο Κουτρουμπής πήρε την κεφαλιά αστοχώντας για λίγο, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή ενός αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι Φούντας και Χοσέμι αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις