Ντέρμπι στο Φάληρο, αγωνία σε Λιβαδειά και Βέροια

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 12:54
UPD:12:54
A- A A+

Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όμως και οι υπόλοιπες τρεις σημερινές αναμετρήσεις έχουν ίση ή μεγαλύτερη βαθμολογική σημασία.

Στο φαληρικό στάδιο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα παίξει για το γόητρο και θα επιδιώξει τη νίκη για να κάνει επίδειξη ισχύος απέναντι στη φιλόδοξη ομάδα της Θεσσαλονίκης, που θα παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με πολλές απουσίες.

Από την άλλη πλευρά, ο «Δικέφαλος» χρειάζεται τους βαθμούς για να παραμείνει στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης από τον Αστέρα Τρίπολης και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ.

Για βαθμούς απέναντι στο Λεβαδειακό «καίγεται» και η ΑΕΚ, για διαφορετικούς λόγους πάντως, καθώς με νίκη η Ένωση θα διασφαλίσει την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, απέναντι στους αδιάφορους Βοιωτούς.

Αμφίρροπη αναμένεται η συνάντηση της Θράκης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ακόμη κάποιες ελπίδες για να προλάβουν τα πλέι οφ, την ώρα που η ομάδα των δυτικών προαστίων βρίσκεται πολύ κοντά στον ίδιο στόχο αλλά θέλει να τον διασφαλίσει παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς στα Πηγάδια.

Στο ντέρμπι του… βυθού, τέλος, νίκη της γηπεδούχου Βέροιας επί της Κέρκυρας σημαίνει υποβιβασμό των «Φαιάκων» στη Β΄ Εθνική και άλμα παραμονής για τη «βασίλισσα του βορρά», που όμως στην αντίθετη περίπτωση θα δει το μέλλον της στα «σαλόνια» της Λίγκας να διαγράφεται ζοφερό.

Το πρόγραμμα:

Ξάνθη-Ατρόμητος    (15:00)
Βέροια-Κέρκυρα       (17:15)
Λεβαδειακός-AEK     (17:15)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ   (19:30)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις