Δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία για ΟΦΗ

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 19:10
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Όρθιος και στη Λιβαδειά έμεινε ο ΟΦΗ, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Λεβαδειακό, οι παίκτες του οποίου αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους με το σφύριγμα της λήξης.

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Λεβαδειακός, διάστημα στο οποίο πέτυχε ένα γκολ κι έχασε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει σημαντικό προβάδισμα νίκης. Η τύχη, όμως, ήταν με το μέρος του ΟΦΗ, που στη μοναδική καλή στιγμή που είχε στο διάστημα αυτό κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Η πρώτη φάση για τους Βοιωτούς χάθηκε στο 12΄ με τον Πόι να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να μην πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε. Δε συνέβη, όμως, το ίδιο πέντε λεπτά αργότερα με το Λισγάρα, ο οποίος μετά το κόρνερ που εκτελέστηκε με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). 

Στο 23΄ ο Ζησόπουλος ανενόχλητος μέσα στην περιοχή των Κρητικών 'έπιασε την κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ακόστα κι έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ωστόσο, ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει με το πλασέ του Παπάζογλου στο 39΄.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πετύχουν το γκολ της νίκης, χωρίς, όμως, να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση στην εστία των Κρητικών, που παρέμειναν αήττητοι για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (προηγήθηκε το 0-0 με τη Βέροια).

Με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Λεβαδειακού αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις