Στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» πήρε άνετα την ισοπαλία στη Λιβαδειά
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 19:54
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Φάση από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό.

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα απέσπασε ισοπαλία 0-0 από το Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, κι ενώ στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει με 2-0. Στους «4» η μακεδονική ομάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς.

Η συνάντηση αποδείχθηκε τυπική διαδικασία, αφού ο μεν Λεβαδειακός δεν πίστεψε ότι θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα της Τούμπας, ενώ ο «Δικέφαλος» με προσεκτικό παιχνίδι αρκέστηκε στη διαφύλαξη των κεκτημένων από την πρώτη συνάντηση, καθώς δεν υπήρχε λόγος να πιεστεί.

Παρουσία του ομοσπονδιακού εκλέκτορα, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είδε τους διεθνείς καθώς στις 22 Μαρτίου η Βοσνία αναμένει την Ελλάδα στη Ζένιτσα, η συνάντηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Ακόμη κι έτσι όμως ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες για ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 17΄ ο Κυριακίδης βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Αθανασιάδη, στο 25΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων εξουδετέρωσε το σουτ του Λόρενς και στο 40΄ ο Λάζαρ αστόχησε από καλή θέση.

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός είχε ως καλύτερη στιγμή εκείνη στο 55ο λεπτό, όταν ο Μπουμάλ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αναγκάζοντας τον Ιτάνζ σε θεαματική αλλά και σωτήρια επέμβαση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις