Η Άρσεναλ άφησε την έκπληξη μισή

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 23:47
REUTERS/MICHAEL DALDER

Φάση από τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου - Αρσεναλ.

A- A A+

Η Άρσεναλ πήγε να κάνει την... «κλοπή» του αιώνα στην «Αλιάντζ Αρένα», άφησε όμως την έκπληξη ανολοκλήρωτη, καθώς παρά το 2-0 επί της Μπάγερν Μονάχου, στο «σπίτι» των Βαυαρών, αποκλείστηκε από τα προημιτελικά λόγω της ήττας με 3-1 στο «Εμιρέιτς».

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, που πήγε στη ρεβάνς με τους Γερμανούς ταπεινά και με πολύ χαμηλό προφίλ και τόνους, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με κοντινό πλασέ του Ζιρού, κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι με το «καλημέρα».

Στη συνέχεια πάντως η ομάδα του Γιουπ Χάινκες ανέβασε πολύ την απόδοσή της, πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά τελικά δέχθηκε και δεύτερο σοκ στο 86ο λεπτό, όταν ο Κοσελνί με κεφαλιά σε κόρνερ του Καθόρλα έκανε το 0-2 και βούβανε το μεγαλοπρεπές γήπεδο της Μπάγερν.

Ο χρόνος όμως είχε λιγοστέψει για τους «κανονιέρηδες», που πάντως έδωσαν ένα καλό μάθημα στην Μπάγερν ενόψει της συνέχειας στη διοργάνωση και επιβεβαίωσαν τον προπονητή της, ο οποίος μόλις χθες είχε δηλώσει ότι «πρώτα σκοτώνεις την αρκούδα και μετά της παίρνεις το δέρμα».

Να σημειωθεί ότι η Μπάγερν έχασε εντός έδρας από αγγλική ομάδα ύστερα από 19 χρόνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις