Στους «8» με ανατροπή η Μάλαγα

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 23:38
REUTERS/JON NAZCA

Ο τερματοφύλακας της Μάλαγα, Βίλι Καμπαγιέρο πανηγυρίζει την πρόκριση της ισπανικής ομάδας στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Η Μάλαγα πήρε πανάξια πρόκριση για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ υπερκαλύπτοντας την ήττα με 1-0 στο «Ντραγκάο», καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Πόρτο στο «Ροσαλέδα» και έγινε η τρίτη ισπανική ομάδα που θα συμμετάσχει στους «8» της διοργάνωσης. Τα γκολ της εκπληκτικής ομάδας του Μανουέλε Πελεγκρίνι πέτυχαν ο Ίσκο στο 43ο και ο Σάντα Κρουζ στο 77ο λεπτό της συνάντησης.

Μια λανθασμένη απόφαση του Ιταλού διαιτητή Ρίτσολι, ο οποίος βασίστηκε σε εσφαλμένη πληροφόρηση από το βοηθό, στέρησε από τους Ανδαλουσιάνους την ευκαιρία να προηγηθούν νωρίτερα, καθώς στο 39ο λεπτό ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Σαβιόλα.

Οι Ισπανοί πάντως δεν πτοήθηκαν και τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα με υπέροχο σουτ του Σίσκο, που με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος θα είναι δύσκολο να παραμείνει στη Μάλαγα και άλλο χρόνο.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 49΄, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντεφούρ και τελικά έφτασαν στην πρόκριση με την κεφαλιά-δυναμίτη του Ρόκε Σάντα Κρουζ που ξετίναξε τα δίχτυα του Έλτον στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, στο 77ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις