Τσάμπιονς Λιγκ: Ξαστεριά στο Μόναχο, «πόλεμος» στη Μάλαγα

Σίγουρη για τους «8» η Μπάγερν, μάχη στο «Ροσαλέδα»
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 12:35
REUTERS/MICHAELA REHLE

Στην «Αλιάντζ Αρένα» οι Βαυαροί θα παίξουν άνετα, έχοντας την παρακαταθήκη του 3-1 από τον αγώνα στο «Εμιρέιτς».

A- A A+

Τα δύο τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα σφραγιστούν απόψε, με την Μπάγερν Μονάχου να θεωρείται σίγουρη… επιβάτης της πτήσης για τους «8» και την Πόρτο να έχει το προβάδισμα έναντι της Μάλαγα.

Στην «Αλιάντζ Αρένα» οι Βαυαροί θα παίξουν άνετα, έχοντας την παρακαταθήκη του 3-1 από τον αγώνα στο «Εμιρέιτς». Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες είναι το φαβορί αλλά οι Γερμανοί ξέρουν καλά πως αν ολιγωρήσουν ή εμφανιστούν υπερόπτες θα έχουν προβλήματα. Τους γηπεδούχους δεν θα ενισχύσουν οι τραυματίες Ρμπερί, Μπαντστούμπερ και οι τιμωρημένοι Μπόατενγκ, Σβαϊνστάιγκερ.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ μετέβη στο Μόναχο για να κάνει το παιχνίδι της και ό,τι βγει. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είναι ξεκούραστη καθώς δεν έπαιξε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αγγλία, έχει όμως κι αυτή απουσίες καθώς οι Γουίλσιρ, Ποντόλσκι και Σανιά είναι εκτός λόγω τραυματισμών.

Αντίθετα με το ζευγάρι Μπάγερν-Άρσεναλ, πολύ πιο αμφίρροπη και ισορροπημένη αναμένεται η συνάντηση στο «Ροσαλέδα» ανάμεσα στη Μάλαγα και την Πόρτο. Οι Πορτογάλοι είχαν νικήσει 1-0 (με αμφισβητούμενο γκολ) στο «Ντραγκάο» αλλά αυτό το σκορ δεν τους εξασφαλίζει απέναντι στην ομάδα του Μανουέλε Πελεγκρίνι, που αν και πρωτάρα φέτος στη διοργάνωση γνώρισε τη μοναδική έως τώρα ήττα της από την Πόρτο.

Ωστόσο, οι ισπανοί δεν μπορούν να θεωρηθούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν φαβορί απέναντι στους Πορτογάλους, που διαθέτουν ένα σύνολο σκληρό αλλά και ποιοτικό, συμπαγές και άκρως ανταγωνιστικό ακόμη και στο κορυφαίο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πελεγκρίνι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού οι Πορτίγιο, Ελιζέου και Μπαπτίστα ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεσή του.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις