«Τσεκάρουν» τα εισιτήρια Ολυμπιακός και Πανθρακικός

Σκορ και θέαμα θέλει απόψε στο Φάληρο ο πρωταθλητής
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 12:00
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου είχε επικρατήσει με 1-0 στους «Ζωσιμάδες».

A- A A+

Ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη διεξαγωγή των τριών αναμετρήσεων που απέμειναν και στις οποίες τα φαβορί είναι ξεκάθαρα.

Στις 15:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας της Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τη Βέροια, με τους γηπεδούχους να έχουν νικήσει 1-0 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και να ετοιμάζονται για τους «4», σε μια ιστορική γι΄ αυτούς στιγμή.

Το έργο τους πάντως δεν θα είναι εύκολο καθώς απουσιάζει η «δύναμη πυρός» τους, δηλαδή οι Παπαδόπουλος και Βαϊρουά, τους οποίους ο Παύλος Δερμιτζάκης προτίμησε να έχει... φρέσκους για τη Σούπερ Λίγκα. Και η Βέροια όμως ταξίδεψε στη Θράκη με ελλείψεις, για τον ίδιο λόγο.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου είχε επικρατήσει με 1-0 στους «Ζωσιμάδες». Με μοναδικό απόντα τον Φέισα, ο πρωταθλητής στοχεύει σε μια νίκη με μεγάλο σκορ, καθώς το θέαμα είναι πλέον το μοναδικό ζητούμενο για τον Μίτσελ και την ομάδα του στις υπόλοιπες συναντήσεις που της απομένουν ως το τέλος της σεζόν.

Οι προημιτελικοί θα ολοκληρωθούν αύριο με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς, ενώ υπενθυμίζεται ότι στους «4» έχει ήδη προκριθεί ο ΠΑΟΚ, που απέκλεισε τον Λεβαδειακό. 

Το πρόγραμμα:

Πανθρακικός-Βέροια      (15:00, 1-0)
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (18:00, 1-0)
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις