Πανθρακικός: Τρεις «μεγάλοι» απόντες απέναντι στη Βέροια

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 15:21
ICON PRESS/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ
A- A A+

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιδιώξει να σφραγίσει αύριο στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός, που υποδέχεται τη Βέροια σε επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Η ομάδα της Θράκης είναι έτοιμη να γράψει μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της, καθώς αν προκριθεί αυτό θα έχει συμβεί για πρώτη φορά από τότε που συμμετέχει στη διοργάνωση.

Ο Πανθρακικός έχει το πλεονέκτημα καθώς στην αναμέτρηση της Ημαθίας είχε επικρατήσει με 1-0, αποτέλεσμα που του άνοιξε διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Μετά το πέρας της προετοιμασίας ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία αποκλείστηκαν ο τραυματίας Λαδάκης και οι Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι και αποφασίστηκε να προφυλαχθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Σούπερ Λίγκα.

Την αποστολή της ακριτικής ομάδας συνθέτουν οι, Βρονταράς, Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Σκλιοπίδης, Μίνγκας, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Χρήστου, Κάσελαν, Μακρυδημήτρης, Νουκ, Κοντογουλίδης, Τζάνης, Λουσέρο, Γωνιάδης και Καθάριος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις