Ραντεβού με την πρόκριση ο Πανθρακικός

Οι Ακρίτες νίκησαν στη Βέροια και απέκτησαν τον πρώτο λόγο
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 20:06
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Κοντά σε μια μεγάλη διάκριση βρίσκεται ο Πανθρακικός, που νίκησε 1-0 τη Βέροια και έκανε το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στη φωτογραφία η παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν το γκολ του Μίνγκα στο 22ο λεπτό.

A- A A+

Κοντά σε μια μεγάλη διάκριση βρίσκεται ο Πανθρακικός, που νίκησε 1-0 στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα με γκολ του Μίνγκα στο 22ο λεπτό και έκανε το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου, στην Κομοτηνή.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με ελλείψεις, ιδίως η Βέροια που πασχίζει να κρατηθεί στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό είχε αντίκτυπο στο παιχνίδι της «βασίλισσας του βορρά», καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ με τον Μίνγκα, στο 22΄.

Στο σημείο εκείνο ο σκόρερ δέχθηκε ασίστ από τον Μουνάφο και δεν λάθεψε στην προσπάθειά του απέναντι στον Καντιμοίρη, γράφοντας την ιστορία αυτού του αγώνα. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη απείλησαν άμεσα και δεύτερη φορά, στο 34ο λεπτό, αλλά το σουτ του Ντιόγκο  έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη η Βέροια προσπάθησε να επιτεθεί, είχε αρκετά δραστήριο τον Ιωάννου που δημιούργησε κάποιες φάσεις, όμως δεν κατόρθωσε παρά να δημιουργήσει μόλις μία ευκαιρία σε ολόκληρο τον αγώνα, όταν στο 53ο λεπτό ο Βρονταράς εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Παυλίδη που είχε βγει απέναντί του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις