Ιταλία: Ανάσταση Ίντερ στο «Μασιμίνο»

Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 18:36
EPA/SERENA CAMPANINI

Στο «Ρενάτο Νταλ΄ Άρα», με τον Κονέ βασικό (A) και τον Χριστοδουλόπουλο στον πάγκο η Μπολόνια νίκησε με 3-0 την Κάλιαρι (5΄ Ταϊντέρ, 18΄ Ντιαμάντι (Δ), 90΄+ Πασκουάτο) και συνέχισε την ανοδική πορεία της.

A- A A+

Η Ίντερ πραγματοποίησε μια επική ανατροπή στο «Μασιμίνο» και κατόρθωσε να φύγει νικήτρια με 3-2 απέναντι στη γηπεδούχο Κατάνια, που είχε προηγηθεί με 2-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στο καμπιονάτο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7΄ με τον Μπεργκέσιο και διπλασίασαν με τον Μαρκέζε στο 19΄. Στο ημίχρονο, όμως, ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε τη «μαγική κίνηση» περνώντας τον Παλάσιο στη θέση του Ρόκι.

Οι «νερατζούρι» έγιναν πιο επιθετικοί, μείωσαν με τον Αλβάρες στο 52΄ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο νεοεισελθών, που αρχικά ισοφάρισε στο 70ο λεπτό και στη συνέχεια έδωσε το τρίποντο, με γκολ στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας στην Ίντερ την πρώτη εκτός έδρας νίκη ύστερα από έξι ήττες και μια ισοπαλία.

Στο «Ρενάτο Νταλ΄ Άρα», με τον Κονέ βασικό και τον Χριστοδουλόπουλο στον πάγκο η Μπολόνια νίκησε με 3-0 την Κάλιαρι (5΄ Ταϊντέρ, 18΄ Ντιαμάντι, 90΄+ Πασκουάτο) και συνέχισε την ανοδική πορεία της.

Η Φιορεντίνα επιβλήθηκε 2-1 της Κιέβο (4΄ Πασκουάλ, 78΄ Λαρόντο – 38΄ Κόφι)  και πλησίασε την τρίτη Μίλαν στους 3 βαθμούς, ενώ με γκολ του Ικάρντι στο 58΄ η Σαμπντόρια επικράτησε 1-0 της Πάρμα.

Με τον Ντι Νατάλε να «χτυπά» στο 8΄ η Ουντινέζε πέρασε νικηφόρα από το στάδιο «Κυριακή 3 Μαρτίου», εκτός έδρας τρίποντο πήρε και η Αταλάντα στο «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στη Σιένα με 2-0 (3΄, 67΄ Μποναβεντούρα) , ενώ η Τορίνο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 της Παλέρμο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις