Μίτσελ: «Πιστεύω πολύ στον Μασάντο»

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 23:08
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

A- A A+

Ο Μίτσελ όχι μόνο δεν επιθυμεί την πώληση του Πάουλο Μασάντο, αλλά όπως κατηγορηματικά δήλωσε, ο Πορτογάλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα στηριχτεί για τον Ολυμπιακό που θέλει να δημιουργήσει.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και θέλησε να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από συνέντευξή του στην εφημερίδα «Marca», καθώς φέρεται δηλώσας ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να αποκτηθούν έξι με οκτώ ποδοσφαιριστές.

«Αυτό που είπα είναι ότι θέλουμε να δώσουμε δυνατότητες στην ομάδα, και αυτό ισχύει. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μίλησα για αριθμό ποδοσφαιριστών. Ήδη μου έχουν πει από χθες ότι κάποια εφημερίδα μιλάει για οκτώ με εννέα ποδοσφαιριστές. Από εμένα δεν έχει βγει κάτι τέτοιο,» υπογράμμισε ο Μίτσελ.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Μασάντο είπε: «Θέλω έναν Ολυμπιακό με τον Μασάντο. Πιστεύω πολύ σε αυτόν και χαίρομαι πολύ που είναι εδώ. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους βασιζόμαστε πάρα πολύ για να δημιουργήσουμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε».

Ο Μίτσελ κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τον Ντε Βινσέντι, που παρακολούθησε χθες ιδίοις όμμασι και ο οποίος το καλοκαίρι θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό. «Καταλάβαμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και κοιτάζει πάντα μπροστά. Έχει πάντα πολύ καλές ιδέες στο κεφάλι του. Επίσης, ο Ιμπαγάσα μέσα σε 15 λεπτά μας έδειξε χθες τις ίδιες αξίες. Αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για κορυφαίους ποδοσφαιριστές,» απάντησε.

Όσο για το ότι σε μερικές εβδομάδες θα συνδέσει το όνομά του με το 40ό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού; «Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό, όμως είναι κάτι που έχουν κερδίσει οι ποδοσφαιριστές. Και επίσης πιστεύω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα και της δουλειάς που έκανε ο προηγούμενος προπονητής. Γιατί έχει φέρει την ομάδα σε αυτή τη θέση».


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις