Ο Σαλίνο έρχεται, ο Μασάντο φεύγει;

Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά από τους «ερυθρόλευκους»
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 11:56
EPA/HUGO DELGADO
A- A A+

Ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού θεωρεί ήδη τον Λεάντρο Σαλίνο ο πορτογαλικός Τύπος, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «A Bola» ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός έχει συμφωνήσει για τα επόμενα τρία χρόνια με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Σαλίνο, ένας ταχύτατος δεξιός μπακ, μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Μπράγκα, στην οποία αγωνίζεται από το 2010 μετρώντας έως τώρα 92 συμμετοχές (και 2 γκολ). Οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του δεν τελεσφόρησαν, καθώς η πρόταση του Ολυμπιακού και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ υπήρξαν καταλυτικοί παράγοντες στην επιλογή της απόφασής του.

«Ο Βραζιλιάνος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Τοροσίδης πηγαίνοντας στη Ρόμα. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Σαλίνο, καθώς η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ,» αναφέρει το δημοσίευμα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ, ρωσική ομάδα έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο, καθώς η μεταγραφική περίοδος στο πρωτάθλημα της χώρας εκπνέει αύριο. Όπως αναφέρεται μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ, ενδεχομένως το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση εντός της ημέρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις