Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Μασάντο

Οι Ρώσοι φέρονται να πρόσφεραν 4-5 εκ. ευρώ για τον Πορτογάλο
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 15:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/SPYROS CHORCHOUBAS
A- A A+

Η Λοκομοτίβ Μόσχας ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο καταθέτοντας μια δελεαστική πρόταση στον Ολυμπιακό, την οποία όμως οι «ερυθρόλευκοι» απέρριψαν.

Η πειραϊκή ΠΑΕ τοποθετήθηκε επισήμως δια του διευθυντή επικοινωνίας της, Κώστα Καραπαπά, που με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό θέλησε να κλείσει ένα θέμα που «άναψε» από το πρωί.

Δημοσιεύματα του ελληνικού αθλητικού Τύπου ανέφεραν ότι επίκειται συμφωνία για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου ίσως και εντός της ημέρας, καθώς η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία εκπνέει αύριο, με ρωσικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 4-5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Τις προηγούμενες ημέρες έγινε, πράγματι, μια εξαιρετική πρόταση από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε. Το θέμα έκλεισε,» υπογράμμισε το διευθυντικό στέλεχος της ΠΑΕ.

«Δεν γνωρίζω αν οι Ρώσοι θα επανέλθουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πάντως, έτσι έχουμε τα πράγματα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ποσό, έχουμε αρνηθεί, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα,» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι ο Μασάντο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην Ήπειρο. Εκτός έμεινε ο Βλαχοδήμος, όπως και οι Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Μοντέστο, Πίνο, ο ανέτοιμος Φουστέρ και ο Λυκογιάννης που συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας Νέων.

Την αποστολή συνθέτουν οι, Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βέργος, Βούρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις