Formula 1: Eπιστρέφει στο Σίλβερστοουν ο Γκλοκ

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 15:21

A- A A+

Ο Γερμανός πιλότος της Marussia δεν συμμετείχε στη Βαλένθια καθώς τον ταλαιπωρούσε μία ίωση.

Αρχικά, είχε αποφασιστεί να μην τρέξει στις κατατακτήριες με την προοπτική ότι θα γινόταν καλύτερα έτσι ώστε να λάβει μέρος στον αγώνα. Τελικά, αυτό δεν κατέστη δυνατόν αφού η ίωση τον είχε καταβάλλει.

Αντ’ αυτού ο Γκλοκ επέστρεψε στο σπίτι του για να αναρρώσει και υπολογίζεται ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος σε ότι αφορά στη φυσική του κατάσταση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του βρετανικού GP. Ο ένατος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στην πίστα του Σίλβερστοουν.

«Γενικά αισθάνομαι καλά. Εξακολουθώ να νιώθω λίγο αδύναμος στα γόνατα αλλά κατά γενική ομολογία είμαι καλά. Προφανώς ήταν πολύ κρίμα που αναγκάστηκα να χάσω τον αγώνα στη Βαλένθια, αλλά μερικές φορές αυτά συμβαίνουν. Δε μπορείς να αγνοήσεις τέτοια φυσικά σημάδια. Βρίσκομαι σε φάση πλήρους ανάρρωσης και απομένουν λίγες ημέρες μέχρι να μου επιτραπεί να επιστρέψω και πάλι στις προπονήσεις.

Ανυπομονώ να έρθουν οι επόμενες εβδομάδες και ιδίως τον αγώνα μέσα στην πατρίδα μου με την ομάδα της Marussia. Κάτι που σημαίνει ότι η περίοδος που ακολουθεί θα είναι πολυάσχολη και απαιτητική με πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Όπως και να έχει, μέχρι τότε θα είμαι και πάλι σε καλή φυσική κατάσταση», υπογράμμισε σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γερμανός πιλότος της Marussia F1.

Προς το παρόν ο Γκλοκ αναζητά τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα τόσο για τον ίδιο όσο και την Ρωσική ομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις