Formula 1: Ενταση μεταξύ των πιλότων της Marussia

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 20:09

A- A A+

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στο οδηγικό δίδυμο της Ρωσικής ομάδας.

Εκείνος που είναι πολύ ενοχλημένος είναι ο Τίμο Γκλοκ καθώς θεωρεί ότι ο Πικ τον εξανάγκασε με τον τρόπο του να βγει εκτός κατατακτήριων και τον καθυστερούσε μέσα στην πίστα με αποτέλεσμα ο Γερμανός να τερματίσει πίσω του και να εκκινήσει τον αγώνα από την 22η θέση. Αυτό, σύμφωνα, με τον Γκλοκ είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει φέτος (οι υπόλοιπες τρεις ήταν στα GP της Ευρώπης, της Ισπανίας και του Μπαχρέιν).

Ο έμπειρος πιλότος της Marussia ήταν πολύ εκνευρισμένος με τον teammate του μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών και φέρεται να είπε σε δημοσιογράφους: «Ισως να μην καταλαβαίνει αγγλικά από την ενδοσυνεννόηση».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει συζητήσει το θέμα που έχει προκύψει τότε απάντησε ενοχλημένος: «Δεμν υπάρχει λόγος. Αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα δύο ή τρεις φορές, επομένως είναι κάτι που χρειάζεται να το λύσει η ομάδα».

Για την ιστορία ο Τσαρλς Πικ που είναο δεύτερος νεότερος πιλότος στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα F1, τερμάτισε στον αγώνα 20ός, μία θέση πιο πάνω από τον teammate του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις