ΝΔ: Στον ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ η βεντέτα Γ.Ραγκούση με τον Δ. Ρέππα

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 12:13
A- A A+

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση για τους χειρισμούς του στο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης, κάνοντας λόγο για βεντέτα του υπουργού με τον προκάτοχό του Δ.Ρέππα και ζητώντας την παρέμβαση του Πρωθυπουργού προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα.

O εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης καταλογίζει στην κυβέρνηση ανευθυνότητα, καθώς όπως αναφέρει, χθες ο κυβερνητικος εκπρόσωπος «απέδειξε ότι εκπροσωπεί μια διαλυμένη κυβέρνηση και άδειασε τον κ. Ραγκούση, υποσχόμενος αντ’ αυτού, "απελευθέρωση του επαγγέλματος με συγκεκριμένους κανόνες"» και «σήμερα, ο αρχιτέκτονας του χάους κ. Ραγκούσης φέρνει στον ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ την προσωπική του βεντέτα με τον κ. Ρέππα». «Δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά κανενός. Οφείλει όμως, ο κ. Ραγκούσης να καταλάβει πως δεν είναι δικαίωμά του να παίζει οποιαδήποτε παιχνίδια σε βάρος της κοινωνίας, της οικονομίας και της τουριστικής μας βιομηχανίας», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ και χαρακτηρίζει αδιανόητο να εμφανίζεται ο υπουργός ανέτοιμος για συγκεκριμένες προτάσεις. «Όπως αδιανόητη», συμπληρώνει, «ήταν και η απόφασή του να καταργήσει τη ρύθμιση του προκατόχου του, χωρίς να έχει ο ίδιος συγκεκριμένη αντιπρόταση και, βέβαια, δεν μπορεί, μετά από όσα συνέβησαν να μην έχει ακόμη συγκεκριμένες θέσεις και να ζητά -μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου- πρόσθετο χρόνο.

Όμως, χρόνος για παράταση της κυβερνητικής ανευθυνότητας δεν υπάρχει, επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης και πλέον, όπως υπογραμμίζει, η ευθύνη ανήκει στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος «οφείλει να εγκαταλείψει το ρόλο του ανεύθυνου παρατηρητή και να δρομολογήσει τη μόνη λύση: Απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή