Champions League: Φουλ για τους «16» ο ΑΠΟΕΛ

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 23:58
UPD:23:59

A- A A+

Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί την ομάδα του Γιοβάνοβιτς στην κορυφή του 7ου ομίλου. Στον 8ο όμιλο ξεκαθάρισαν τα πράγματα, καθώς Μπαρτσελόνα και Μίλαν εξασφάλισαν μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

5ος Όμιλος

Η Βαλένθια δεν είχε άλλη επιλογή από τη νίκη απέναντι στη Λεβερκούζεν, προκειμένου να ελπίζει στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Οι «νυχτερίδες» τα κατάφεραν με 3-1 απέναντι στις «ασπιρίνες» και πλησίασαν στον ένα βαθμό τους Γερμανούς, που εξακολουθούν να παραμένουν δεύτεροι (6 έναντι 5). Ο Ζόνας, ο Σολντάντο και ο Ραμί ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ενώ για τη Μπάγερ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 31΄ σε 1-1 ο Κίσλινγκ.

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Βέλγιο, μεταξύ της Γκενκ και της Τσέλσι. Το τελικό 1-1 διατήρησε τους Λονδρέζους στην κορυφή του ομίλου (8β.)

6ος Όμιλος

Αρσεναλ και Μαρσέιγ έμειναν στο 0-0, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τους 8 βαθμούς έναντι 7 των Γάλλων, με τους οποίους θα παίξει ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική στο «Βελοντρόμ».

7ος Όμιλος

Η εντυπωσιακή πορεία του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση συνεχίζεται. Με γκολ του Μαντούκα στις καθυστερήσεις η κυπριακή ομάδα επικράτησε 2-1 της Πόρτο που είχε ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν τη λήξη με πέναλτι του Χουλκ (ο Αΐλτον είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς με πέναλτι). Οι Κύπριοι έφτασαν τους 8 βαθμούς έναντι 7 της Ζενίτ, που νωρίτερα είχε επικρατήσει της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ οι «δράκοι» έμειναν στους 4.

8ος Όμιλος

Χωρίς να «πατήσει γκάζι» η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι στην Πράγα με την Βικτόρια Πλζεν. Με τρία γκολ του Μέσι στο 24΄, 45΄+1 με πέναλτι και στις καθυστερήσεις του ματς κι ένα του Φάμπρεγας η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε 4-0 και πήρε μαθηματικά το εισιτήριο για τους «16», όπως και η Μίλαν, παρά το 1-1 με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις