«Γκέλα» της Μίλαν με ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 20:54
UPD:21:30

Η μεγάλη έκπληξη έγινε στη Λευκορωσία, όπου η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ «έκοψε» βαθμούς από τη Μίλαν (1-1).

A- A A+

Το γκολ του Νικολά Λομπέρτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να χαρίσει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τη νίκη με 1-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

7ος όμιλος

Το γκολ του Νικολά Λομπέρτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να χαρίσει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τη νίκη με 1-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην κορυφή του 7ου ομίλου με 7 βαθμούς. Οι Ουκρανοί, μετά την ήττα, έμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου (2 β.) και έχασαν κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

8ος όμιλος

Η μεγάλη έκπληξη έγινε στη Λευκορωσία, όπου η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ «έκοψε» βαθμούς από τη Μίλαν (1-1). Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό για τους «ροσονέρι», ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Ρενάν Μπρεσάν στο 55΄. Ήταν μόλις η δεύτερη ισοπαλία για τη ΜΠΑΤΕ σε 4 αγώνες, ενώ η Μίλαν πέρασε στην κορυφή του ομίλου (8β.), αλλά η Μπαρτσελόνα που παίζει στην Τσεχία με την Βικτόρια Πλζεν (21:45) έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη, εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις