Συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού πραγματοποίησαν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 21:51
UPD:22:30
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

A- A A+

Συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου πραγματοποίησαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα και τις αντιδράσεις τους για να αποτρέψουν και να ακυρώσουν τις προσπάθειες ανατροπής της κοινωνικής ασφάλισης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Δηλώνει δε αποφασισμένη να εντείνει και να κλιμακώσει τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις της για την υπογραφή μια ικανοποιητικής ΕΓΣΣΕ που θα ισχυροποιεί τον Θεσμό των Συλλογικών Συμβάσεων και θα ικανοποιεί τα δίκαια οικονομικά και εργασιακά αιτήματα των εργαζομένων.

Ο οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Β. Μουτάφης, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «την ώρα που γίνεται το συλλαλητήριο, ο υπουργός Εργασίας προκαλεί δίνοντας στην δημοσιότητα τα προεδρικά διατάγματα για περαιτέρω απολύσεις».

Από την πλευρά του, ο Ηλ. Βρεττάκος, αναπληρωτής πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ανέφερε πως «τα μέτρα οδηγούν την κοινωνία και τους εργαζόμενους σε εξαθλίωση» ενώ ο Ηλ. Ηλιόπουλος, γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, τόνισε πως «τα νέα μέτρα πάρθηκαν ερήμην του λαού και τον οδηγούν σε ακόμα χειρότερη οικονομική κατάσταση».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή