McLaren: Απλός παρατηρητής

Σάββατο, 11 Απριλίου 2009 11:22

Aν και θεωρεί παράνομους τους διαχύτες, η McLaren απλά θα παραστεί στην ακροαματική διαδικασία.

A- A A+

Η κόντρα των ομάδων για το θέμα των νέων διαχυτών αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου με τη συνεδρίαση του Διεθνούς Εφετείου της FIA. Σε αυτή την ακροαματική διαδικασία τόσο οι ενάγοντες όσο και οι αμυνόμενες πλευρές θα έχουν δικαίωμα να επιχειρηματολογήσουν.

Από τις οκτώ όμως ομάδες του θεσμού, μόνο οι επτά θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση καθώς η McLaren ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει ενεργά δηλαδή δεν θα παρουσιάσει την θέση της, αν και όπως, ανέφερε εκπρόσωπος της ομάδας, θεωρεί ότι οι διαχύτες που φέρουν τα μονοθέσια των Brawn, Toyota και Williams είναι παράνομοι.

«Όταν κατά το παρελθόν, μέλη της ομάδας έχουν ρωτηθεί από εκπροσώπους του τύπου, έχουν δηλώσει πως θεωρούν τους διαχύτες που φέρουν οι Brawn, Toyota και Williams εκτός των ορίων και των προθέσεων των τεχνικών κανονισμών. Για αυτό το λόγο θα παραστούμε στην προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν θα κάνουμε καμία προφορική παρουσίαση. Ο ρόλος της McLaren δεν θα είναι ενεργός στην όλη διαδικασία» δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδος.

Οι ομάδες που ζητούν από τη FIA να κρίνει τους διαχύτες παράνομους είναι η Ferrari, η Reanult, η BMW και η Red Bull.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις