Μ. Σουμάχερ: Σε συζητήσεις με τη Ferrari

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009 00:44
A- A A+

O Mίκαελ Σουμάχερ επιβεβαίωσε ότι αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ferrari μετά το καλοκαίρι για το μέλλον του στην ιταλική ομάδα, καθώς το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος του έτους.

Ηδη, ο επτά φορές παγκόσμιας πρωταθλητής, μετά την εγκατάλειψη της αγωνιστικής του δραστηριότητας το 2006, εκτελεί τα χρέη συμβούλου στη Scuderia.

Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί έντονη κριτική ιδίως για την τακτική που έχει ακολουθήσει η ομάδα του Μαρανέλο στους δύο πρώτους αγώνες. Γι΄ αυτό το λόγο αποφάσισε να μην παραστεί στους δύο επόμενους δηλαδή τη Σαγκάη και το Μπαχρέιν.

«Μετά το καλοκαίρι θα δούμε τι έχει νόημα και τι όχι», δήλωσε ο Μίκαελ Σουμάχερ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η εμπλοκή του με την ομάδα να γίνει ακόμη πιο σοβαρή.

«Θα μπορούσα να αναλάβω τη θέση του Ζαν Τοντ, αλλά δεν είναι για εμένα. Θα ήταν λάθος η χρονική στιγμή και εκτός των άλλων, πιστεύω ότι ο Στέφανο Ντομενικάλι είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα σε αυτή τη θέση πολύ καλύτερα από εμένα», εξήγησε ο γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις