Μ. Λιάπης: «Φωτογραφία μιας κακής στιγμής»

Παν. Ψωμιάδης: «Ο πρωθυπουργός έπρεπε ήδη να έχει κάνει ανασχηματισμό»
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008 13:53
A- A A+

Η δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ «είναι η φωτογραφία μιας κακής στιγμής, είναι προσωρινή κατάσταση και είναι στο χέρι μας είναι να την αλλάξουμε», τόνισε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης, σε δηλώσεις κατά την ξενάγησή του στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ερωτηθείς για το ίδιο θέμα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παν. Ψωμιάδης, σχολίασε ότι κάποιοι γόητες της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να πάψουν να υπονομεύουν και να δημιουργούν προβλήματα.

«Θεωρώ ότι δεν χάθηκε τίποτε. Το παιχνίδι είναι στα χέρια του Καραμανλή. Εγώ είμαι δίπλα του. Κάποιοι γόητες της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να πάψουν να υπονομεύουν και να δημιουργούν προβλήματα ο ένας στον άλλον. Θα πρέπει να βρεθούν κοντά στην κοινωνία. Όσο πλησιάζουμε την κοινωνία, όσο αγωνιζόμαστε για τα καθημερινά προβλήματα του λαού, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα», σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, είπε:

«Ο πρωθυπουργός έπρεπε ήδη να έχει κάνει ανασχηματισμό, αλλά αυτό είναι θέμα προπονητή. Και προπονητής είναι ο κ. Καραμανλής».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή