ΠΑΣΟΚ: Το μήνυμα του Γ. Παπανδρέου βρίσκει ανταπόκριση στους πολίτες

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008 18:41
A- A A+

«Το μήνυμα ελπίδας και προοπτικής που έστειλε το Σαββατοκύριακο από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βρίσκει ανταπόκριση στους Ελληνες πολίτες» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η ανταπόκριση αυτή μας γεμίζει ευθύνες, ώστε να αποδείξουμε ότι υπάρχει διέξοδος από τη σημερινή κατάντια στην οποία έχει οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση της ΝΔ και ότι υπάρχει μια άλλη πορεία αλλαγής» πρόσθεσε.

Κληθείς να απαντήσει πού αποδίδει την ανατροπή στο προβάδισμα μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, εκτίμησε πως «υπάρχει ένας συνδυασμός απογοήτευσης της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση και αυξημένης εμπιστοσύνης προς το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δείχνει ότι αποτελεί εναλλακτικό και φερέγγυο κόμμα εξουσίας».

Ερωτηθείς αν το ποσοστό 28,2% που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή δημοσκόπηση, του δίνει προβάδισμα, ανέφερε πως υπάρχουν μεγάλα ποσοστά αναποφάσιστων, αλλά και ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών που περιμένει να πειστεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή