Φερστάπεν: Τότε πίστεψα πως θα πάρω το πρωτάθλημα

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 17:33
UPD:17:41
A- A A+

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο φετινό πρωτάθλημα της F1 και με δώδεκα νίκες σε δεκαοκτώ αγώνες στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Ο Ολλανδός πιλότος έκανε μια μίνι αναδρομή και αναφέρθηκε στη στιγμή που πίστεψε ότι ο τίτλος δεν μπορεί να φύγει από τα χέρια του.

«Υπήρξαν μερικές στιγμές όπου σκέφτηκα ότι έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά η στιγμή που σκέφτηκα ότι θα κερδίσω τον φετινό τίτλο ήταν μετά το Πολ Ρικάρ, όπου αυξήσαμε κατά πολύ τη διαφορά. 

Είχαμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, γνώριζα πως η διαφορά θα ήταν αρκετά μικρή στους επόμενους αγώνες, αλλά σκεφτόμουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε αυτή τη διαφορά» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε σχετικά με το αγαπημένο του Grand Prix:

«Πρέπει να επιλέξω το τριήμερο στο Σπα. Διότι πιστεύω πως ήταν η απόλυτη επικράτηση. Αυτά τα τριήμερα συμβαίνουν πάρα πολύ σπάνια. Ειδικά όταν γυρνάς σπίτι σου το βράδυ, συνειδητοποιείς πως είχες τρελή απόδοση, ήταν κάτι το ιδιαίτερο».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις