«Ο Π. Ψωμιάδης δεν ανέφερε ότι δέχθηκε εντολές από ψηλά»

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008 21:59
UPD:18/11/2008 01:41
A- A A+

«Αυτά τα ζητήματα αφορούν ανθρώπους πιο ψηλά από μένα, όπως για παράδειγμα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Εγώ είμαι ο πλέον αναρμόδιος γι' αυτά τα θέματα».

Τα παραπάνω δήλωσε η επιχειρηματίας Ντίνα Κάννου ότι είπε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του, μαζί με τη δικηγόρο Σταματίνα Σωτηροπούλου.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Σωτηροπούλου κατά την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, είχε υποστηρίξει ότι ο Νομάρχης στη συγκεκριμένη συνάντηση είχε δηλώσει πως οι εντολές για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου «έρχονται από πολύ ψηλά» και είχε προσθέσει: «Ποιος είμαι εγώ που θα πω όχι στον Καραμανλή;».

Η κ. Κάννου έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, αρνούμενη κατηγορηματικά ότι ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, στη συγκεκριμένη συνάντηση, ανέφερε ότι «δέχτηκε εντολές από ψηλά».

Τέλος, η κ. Κάνου, που, όπως ανέφερε, είναι πολλά χρόνια φίλη με την κ. Στ. Σωτηροπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει τι κρύβεται πίσω από το σκεπτικό της τελευταίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή