Πολιτική
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008 21:59

«Ο Π. Ψωμιάδης δεν ανέφερε ότι δέχθηκε εντολές από ψηλά»

«Αυτά τα ζητήματα αφορούν ανθρώπους πιο ψηλά από μένα, όπως για παράδειγμα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Εγώ είμαι ο πλέον αναρμόδιος γι' αυτά τα θέματα». Τα παραπάνω δήλωσε η επιχειρηματίας Ντίνα Κάνου ότι είπε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του, μαζί με τη δικηγόρο Σταματίνα Σωτηροπούλου.

«Αυτά τα ζητήματα αφορούν ανθρώπους πιο ψηλά από μένα, όπως για παράδειγμα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Εγώ είμαι ο πλέον αναρμόδιος γι' αυτά τα θέματα».

Τα παραπάνω δήλωσε η επιχειρηματίας Ντίνα Κάννου ότι είπε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του, μαζί με τη δικηγόρο Σταματίνα Σωτηροπούλου.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Σωτηροπούλου κατά την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, είχε υποστηρίξει ότι ο Νομάρχης στη συγκεκριμένη συνάντηση είχε δηλώσει πως οι εντολές για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου «έρχονται από πολύ ψηλά» και είχε προσθέσει: «Ποιος είμαι εγώ που θα πω όχι στον Καραμανλή;».

Η κ. Κάννου έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, αρνούμενη κατηγορηματικά ότι ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, στη συγκεκριμένη συνάντηση, ανέφερε ότι «δέχτηκε εντολές από ψηλά».

Τέλος, η κ. Κάνου, που, όπως ανέφερε, είναι πολλά χρόνια φίλη με την κ. Στ. Σωτηροπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει τι κρύβεται πίσω από το σκεπτικό της τελευταίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ