Φερστάπεν: Ανοιχτό ενδεχόμενο απόσυρσης το 2028

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 14:25
UPD:14:30
REUTERS/HAMAD I MOHAMMED
A- A A+

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας του κόσμου της Formula 1. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull παραχώρησε συνέντευξη στη Daily Mail και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το άθλημα όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την αυστριακή ομάδα και ενώ θα είναι ακόμη αρκετά νέος. Μόλις στα 30.

«Δεν σκοπεύω να αλλάξω ομάδα. Είμαι χαρούμενος εδώ και είναι χαρούμενοι με εμένα. Αλλά δεν ξέρω τι θα θέλω να κάνω μετά το 2028. Μπορεί να σταματήσω. Είμαι στη Formula 1 από την ηλικία των 17 ετών. Δεν ξέρω πότε θα είμαι στο απόγειο της καριέρας μου ή πότε θα αρχίσω να χάνω ταχύτητα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να λάβω μέρος και σε άλλους τύπους αγώνων, όπως το πρωτάθλημα αντοχής. Μπορεί να μην θέλω να ταξιδεύω συνέχεια. Μπορεί να θέλω μια πιο ήσυχη ζωή και να συμμετέχω στους αγώνες που επιθυμώ. Όποτε έχω την ευκαιρία θέλω να μάχομαι για το πρωτάθλημα. Αν μάχομαι για τίτλους το 2028, τότε μπορεί να είναι ανόητο από μεριάς μου να σταματήσω. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις