Αναστασιάδης: Στόχος μας η νίκη σε κάθε παιχνίδι

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 20:10
UPD:20:12
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Η δυναμικότητα του αντίπαλου (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) και η έδρα δεν έχουν σημασία για τον Άγγελο Αναστασιάδη, από τη στιγμή κατά την οποία φιλοσοφία και στόχος της Εθνικής ομάδας είναι η νίκη, άσχετα με το ποιος βρίσκεται απέναντι κάθε φορά.

Αυτό υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής συνάντησης με την ομάδα του Έντιν Τζέκο στη Ζένιτσα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Αναφορικά με την κατάσταση του Παπασταθόπουλου ανέφερε πως υπάρχει βελτίωση αλλά περιμένει ακόμη το ιατρικό επιτελείο για το «πράσινο φως», ενώ ως προς την αρχική σύνθεση ούτε κουβέντα...  

«Εμείς σε κάθε ματς, εντός ή εκτός, έχουμε στόχο τη νίκη. Νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη. Μετά από πολλά χρόνια ένας Έλληνας είναι στο τιμόνι της Εθνικής. Εάν επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης, θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς», σχολίασε ο κ. Αναστασιάδης. 

Στη συνέχεια, ο Μακεδόνας τεχνικός απάντησε για:

Την αυριανή αντίπαλο της Ελλάδας: «Είναι μέσα στους διεκδικητές. Έχει πληθώρα καλών παικτών. Γι΄ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς το αυριανό ματς»

Τον Ντουρμισάι: «Έχουμε περιθώριο ως το βράδυ. Αν πάρουμε το Ο.Κ. απο UEFA και FIFA όλα θα δρομολογηθούν για να είναι στην ομάδα. Εμείς έχουμε κάνει ό,τι έπρεπε»

Την πρόκριση: «Πρέπει να πω το εξής: πιστεύω ότι θα παίζεται μέχρι τελευταία αγωνιστική. Αυτή είναι η σκέψη μου. Όλα τα ματς είναι πολύ κρίσιμα. Όλα τα ματς είναι τρεις πόντοι. Δεν σημαίνει ότι αν έχουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα θα έχουν τελειώσει όλα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Άλλη φορά είσαι καλός και χάνεις. Άλλη φορά είσαι κακός και κερδίζεις»

Τον Παπασταθόπουλο και την αρχική ενδεκάδα: «Με τον Σωκράτη θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Περιμένω για αύριο το Ο.Κ. Όσον αφορά στο ποιοι θα παίξουν. Καλά κάνετε και ρωτάτε αλλά δεν το γνωρίζω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις