Σιόβας: Έχουμε παίξει και με καλύτερους

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 19:54
UPD:19:57
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Η Εθνική ομάδα γενικά και ο Δημήτρης Σιόβας ειδικότερα δεν αισθάνονται πίεση ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, όπως υπογράμμισε ο διεθνής αμυντικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της επικείμενης συνάντηση.

«Δεν έχουμε άγχος, ούτε λόγω έδρας ούτε λόγω Τζέκο. Έχουμε εμπειρίες από έδρες, στην Ελλάδα έχουμε "καυτά" ντέρμπι. Στο εξωτερικό έχουμε αντιμετωπίσει ισάξιους και μεγαλύτερους αντιπάλους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» σχολίασε. 

«Το έχω ξαναπεί. Η ομάδα έχει πίεση, αλλά μετά τη νίκη μάς έφυγε ένα βάρος. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος σε ματς εκτός έδρας γιατί μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα που θα χρειαστούν για να περάσουμε στο Euro στην έδρα μας», πρόσθεσε ο Σιόβας.

Ταυτόχρονα, παραδέχθηκε ότι η Εθνική έχει σημαντικές απουσίες, αφού αυτοί που λείπουν «έχουν μεγάλη εμπειρία. Τους χρειαζόμαστε στην ομάδα για να βοηθηθούν και οι νέοι παίκτες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Καθένας γνωρίζει τον συμπαίκτη του. Θα τα καταφέρουμε αυτοί που είμαστε εδώ να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Εάν δώσουμε το 100%, θα είμαστε καλά αύριο».

Και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο ματς. Παίζουμε σε δύσκολη και καυτή έδρα. Κάνουμε νέα αρχή. Δένουμε' σιγά-σιγά σαν ομάδα. Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις που θα μας οδηγήσουν στο Euro».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις