Nations League: «Τελικός» με Φινλανδία για την Ελλάδα

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 09:48
UPD:09:54
REUTERS/COSTAS BALTAS

Μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της νεοσύστατης διοργάνωσης, οι Σκανδιναβοί μετρούν το απόλυτο, σε αντίθεση με την Ελλάδα που έχει δύο νίκες και μία ήττα. 

A- A A+

Τον πιο κρίσμο αγώνα έως τώρα στο UEFA Nations League δίνει απόψε (15/10, 21:45) στο Τάμπερε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Φινλανδία.

Μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της νεοσύστατης διοργάνωσης, οι Σκανδιναβοί μετρούν το απόλυτο, σε αντίθεση με την Ελλάδα που έχει δύο νίκες και μία ήττα. 

Αυτό σημαίνει ότι ο αποψνός αγώνας είναι «τελικός» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που θέλει πάση θυσία να αποφύγει την ήττα. Η ελληνική ομάδα θα τα δώσει όλα για τη νίκη, όπως τουλάχιστον, παραδέχθηκαν παίκτες και τεχνικό τιμ στις δηλώσεις που έκαναν ενόψει της αναμέτρησης με την Φινλανδία, ωστόσο, και η ισοπαλία δεν θεωρείται «καταδικαστική», μιας και θα διατηρηθεί το -3 από τους αντιπάλους, αλλά θα εκκρεμεί η νέα μεταξύ τους μάχη αυτή την εφορά επί ελληνικού εδάφους.

Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Κουρμπέλη που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει στη μεσαία γραμμή θα είναι ο  Αλέξανδρος Τζιόλης.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, δεν αναμένονται αλλαγές και θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι υπόλοιποι 10 του ματς με την Ουγγαρία, παρά το γεγονός ότι ο Σκίμπε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας, δεξιά και αριστερά θα είναι οι Μπακάκης και Τσιμίκας αντίστοιχα, ενώ το δίδυμο των σέντερ μπακ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς δεν αλλάζει. 

Ο Ζέκα θα είναι ο βασικός αμυντικός χαφ με παρτενέρ στη μεσαλια γραμμή τον Τζιόλη, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου, θα βρίσκονται οι Μπακασέτας, Φορτούνης, Πέλκας. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Χριστοδουλόπουλος. 

Η μέχρι τώρα βαθμολογία:
1. Φινλανδία 9 (3-0) 
2. Ελλάδα     6 (3-2) 
3. Ουγγαρία  3 (2-3) 
4. Εσθονία    0 (0-3)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις