Έκθεση φωτογραφίας μόδας για τους λάτρεις του είδους

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 10:15
UPD:20:33
A- A A+

Τα i-D Concept Stores, που στηρίζουν και προβάλλουν νέους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, και η γκαλερί YellowKorner Athens συναντιούνται σε μία μοναδική limited edition έκθεση φωτογραφίας μόδας.

Πρόκειται για μία δυναμική συνεργασία με κοινό παρονομαστή τη μοναδική αισθητική της δουλειάς μερικών από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς φωτογράφους μόδας.

Φωτογραφίες σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων των Elena Iv-Skaya, Formento+Formento, Stephany Renoma, Slim Aarons, Nicolas Bets, Damien Dufresne, Romina Russia, John Wright, Guendalina Fiore, Ruslan Lobanov και άλλων, σε εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης, φιλοξενούνται, έως τις 8 Σεπτεμβρίου, στον 2ο όροφο του i-D Concept Stores στο Κολωνάκι (Κανάρη 12).

Μια έκθεση που κάνει προσιτή σε όλους την τέχνη της φωτογραφίας και δίνει την δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να αποκτήσουν ένα πρωτότυπο και μοναδικό έργο.

Η YellowKorner, δημιουργήθηκε το 2006 από τον Alexandre de Metz και τον Paul-Antoine Briat, δύο φίλους με πάθος για τη φωτογραφία και με όνειρο να καταφέρουν η εικαστική φωτογραφία να γίνει προσβάσιμη στο ευρύ κοινό.

Η ιδέα πέτυχε και με ορμητήριο τη Γαλλία σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 80 γκαλερί στον κόσμο, ανάμεσά τους και στην Αθήνα που άνοιξε τον περασμένο Δεκέμβριο με την πρώτη έκθεση να περιλαμβάνει 1000 έργα από 250 καλλιτέχνες.

Ώρες λειτουργίας:  Δευτέρα- Σάββατο: 10.00 - 19.00

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς