Super League: Με αέρα πρωταθλητή (3-0) στη Λάρισα ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 21:28
UPD:21:36
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από τη Λάρισα νικώντας την ΑΕΛ 3-0 .

A- A A+

Με πολλές μαζεμένες χαρές και ειδήσεις μπήκε το 2018 για τον Ολυμπιακό, που ύστερα από 16 αγωνιστικές διατηρεί την πρωτοπορία στη Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από τη Λάρισα νικώντας την ΑΕΛ 3-0 με γκολ των Μάριν (54΄), Ανσαριφάρντ (68΄) και Τζούρτζεβιτς (89΄), υποδεχόμενοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Κέβιν Μιραλάς που έρχεται να ενισχύει την επίθεση και τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και το νέο προπονητή του, Όσκαρ Γκαρθία, που είδε το παιχνίδι από κοντά.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με υπηρεσιακούς προπονητές στους πάγκους τους. Ο Ολυμπιακός με τους Βασίλη Βούζα και Χρήστο Κόντη και η Λάρισα με τον Ανδρέα Λαυδαριά, αφού ο Ηλίας Φυντάνης είναι τιμωρημένος και είδε το παιχνίδι από την εξέδρα.

Στο ξεκίνημα οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Μπόζοβιτς, ενά η Λάρισα λίγο έλειψε να σκοράρει στο 25΄ όταν από κάθετη πάσα του Ναζλίδη ο Μασούρας δεν βρήκε την μπάλα, ο Προτό αιφνιδιάστηκε, πρόλαβε όμως να την πετάξει κόρνερ πριν περάσει τη γραμμή της εστίας του. 

Στο επόμενο λεπτό ο Ρομαό βρήκε τον Ελαμπντελαουί κι αυτός στον Ανσαριφάρντ, αλλά ο Ζίζιτς πρόλαβε τον Ιρανό πριν σουτάρει. Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μάριν: ο Ταχτσίδης εκτέλεσε έξυπνα φάουλ έξω από την περιοχή και με κάθετη πάσα έβγαλε μόνο τον Μάριν, ο οποίος πλάσαρε για το 0-1. 

Στο 68΄ ο Ανσαριφάρντ κατάφερε να νικήσει τον Μπόζοβιτς, όταν από μπαλιά του Φορτούνη απέφυγε τους αντίπαλους αμυντικούς και κατάφερε με σουτ να περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια του πορτιέρε της ΑΕΛ για το 0-2, ενώ ο Τζούρτζεβιτς έδωσε θριαμβευτική χροιά σκοράροντας το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 89΄, πάλι από πάσα του Φορτούνη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις