Super League: «Άλωσε» τη Λαμία η Ξάνθη

Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 19:35
UPD:20:04
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε το 2018 για την Ξάνθη, που πέρασε με 1-0 από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας απέναντι στη Λαμία για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Οι Ακρίτες είχαν να νικήσουν στο πρωτάθλημα από τις 19 Νοεμβρίου, μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου, ενώ η Λαμία προερχόταν από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα έχει να δει τρίποντο από τις 29 Οκτωβρίου, όταν είχε επικρατήσει στην έδρα της του Πλατανιά.
 
Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 5΄, όταν σε σουτ του Τσούκαλου απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς, η Ξάνθη όμως ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε στην εστία της Λαμίας.

Εκτελεστής ήταν ο Μεχία στο 34΄, με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα. Στο 41΄ κεφαλιά του Όμο πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σουτ του Φασίδη έδιωξε ο Μελίσσας.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν την αντίπαλό τους, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Ξάνθη με θωρακισμένη την άμυνά της δεν άφησε χώρους και κράτησε μάλλον άνετα το 1-0 και τη νίκη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις