Super League: «Λευκή ισοπαλία» στα Γιάννενα

Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 19:20
UPD:19:23
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», για τη 16η αγωνιστική της Super League. Oι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαν δίχτυα κι έτσι δεν κατόρθωσαν να ξεκινήσουν με νίκη το 2018.

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Αστέρα στο 15ο λεπτό, όταν ο Μουνάφο πέρασε στον Μανιά, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 29΄ οι Αρκάδες είχαν κι άλλη καλή στιγμή, αλλά το δυνατό σουτ του Γιαννούλη έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο, καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννίκογλου. 

Στο 54΄ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντε έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη. Ο Αστέρας απείλησε ξανά στο 61ο λεπτό, με σουτ του Τσιλιανίδη έξω από την περιοχή που έδιωξε με το ένα χέρι ο Γιαννίκογλου.

Μετά το 84ο λεπτό ο ΠΑΣ είχε δύο ευκαιρίες, όταν ο Κόντε απέφυγε τον Γιαννούλη, σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και λίγο αργότερα ο ίδιος έκανε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Τελικά, η καλύτερη στιγμή της συνάντησης ήταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν η κεφαλιά του Σελίν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννίκογλου και οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το «έμφραγμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις