Επιστροφή Μιραλάς στον Ολυμπιακό

Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 22:11
UPD:23:55
REUTERS/DARREN STAPLES

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, πάντως, προβλέπει δανεισμό του Μιραλάς, ο οποίος θέλει συμμετοχές για να διεκδικήσει μια θέση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

A- A A+

Το μεταγραφικό «μπαμ» της χειμερινής περιόδου στη Super League είναι γεγονός και το δημιούργησε ο Ολυμπιακός, με τη συμφωνία στην οποία κατέληξε για επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον.

Η διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας έφτασε σε συμφωνία με τους «μπλε» για τον Βέλγο διεθνή επιθετικό, ο οποίος επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους», στους οποίους είχε αγωνιστεί την περίοδο 2010-2012 σκοράροντας 34 γκολ σε 52 αγώνες.

Η πλήρης συμφωνία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, πάντως, προβλέπει δανεισμό του Μιραλάς, ο οποίος θέλει συμμετοχές για να διεκδικήσει μια θέση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το ποσό που θα εκταμιευθεί από το ταμείο του Ολυμπιακού θα αγγίξει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ως το τέλος της περιόδου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μπήκε και ρήτρα αγοράς, που ανέρχεται περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη μέσω Twitter. «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμφώνησε οριστικά με την Έβερτον για τον Κέβιν Μιραλάς!», ανέφερε το μήνυμα. Ο Μιραλάς θα αφιχθεί αύριο το βράδυ (22:00) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αναμένεται να τύχει αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις